HANDSÄNDARE RL-RC10

Sändare Radiologic industriell radiostyrningRobust handsändare med tio tvåstegssknappar, behöver ni en handsändare som klarar det mesta man kan begära i en industriapplikation, som är programmerbar och fullspäckad med logik och som fungerar utmärkt tillsammans med de övriga delarna i Radiologic-familjen? Då är RL-RC10 rätt produkt.

RL-display

Touchpanel radiostyrning RadiologicRL-display är den mest komplexa men ändå mest lättanvända sändare för industriell radiostyrning på marknaden just nu. I sitt utseende liknar den mycket en vanlig surfplatta som många är vana att använda men där slutar likheterna. Innanför skalet sitter en robust Radiologic-radio, pekskärmen håller industristandard och går att använda med handskar eller om man av någon anledning vill trycka med något annat föremål så fungerar det också.

RL-PRIO

RL-PRIO PLC radiostyrningRL-PRIO står för Radiologic PLC Radio IO, det vill säga en logisk enhet med radiostyrning, programmerbar för de flesta tredjepartsprodukter som sensorer, logiska IO-enheter, BUS-system och reläkort...

10 st. ingångar och 10 st utgångar samt ett konfigurerbart RS485-gränssnitt räcker för de flesta applikationer och skulle ni behöva fler är det bara att koppla ihop ytterligare en RL-PRIO

RL-Router

RL-Router GPRS-modem för radiostyrningRL-Router är en datainsamlingsenhet som tillsammans med RL-PRIO kommer kunna spara, behandla, tolka, prioritera och vidaresända data från er radiostyrning genom GSM/GPRS alternativt en Ethernet-anslutning.

RL-Router kommer även kunna användas till att från valfri plats justera eller konfigurera en applikation med Radiologic-styrning.

RL-USB

RL-USB för RadiologicRL-USB är en USB-dongel som kopplar ihop Radiologic med en vanlig dator, användbart för t.ex. datainsamling, programvaruuppdatering, eller när man behöver koppla ihop sin dator med sin maskin över längre avstånd och vanlig WI-FI inte håller måttet.