SPECIALPROGRAMMERING

Programmerbar industriell radiostyrningFör komplexa lösningar behöver Radiologic-systemet programmeras av erfarna tekniker som snabbt kan sätta sig in i kundens och applikationens speciella krav och behov, våra programmerare har varit med och utvecklat hårdvaran och källkoden i alla Radiologic-familjens delar. Först görs en projektstudie av någon av våra fälttekniker som gör ett detaljerat funktionsförslag tillsammans med kunden, sedan gör våra programmerare en mjukvara som testas och valideras innan den tas i drift. Inte sällan kan vår fälttekniker tillsammans med våra programmerare komma med förslag på funktioner som ger ett stort mervärde till produkten. Kontakta oss för mer information, ofta är programmeringen enklare än vad men tror, våra programmerare hinner mycket på bara ett fåtal timmar så kostnaderna behöver sällan bli höga.

VERKTYG

Inom kort kommer ett programmeringsverktyg "RL-Tools" för Radiologic finnas tillgängligt, ett bibliotek med ett antal färdiga mallar, en stunds övande och sedan kan ni skapa och ändra logik och processer i er maskin/produktion.

HJÄLP PÅ PLATS

Vi hjälper er att reparera och serva industriell radiostyrningKänner ni att ni skulle vilja ha besök av någon av våra säljare eller tekniker för att få hjälp med er applikation, kontakta oss via e-post eller telefon så bokar vi upp ett besök hos er.