Facebook icon

Välkommen till RadioControl SMD:s nyhetsbrev för november 2013

Nu när höststormen bedarrat här på västkusten kommer höstens nyhetsbrev från oss på RadioControl SMD. Vi vill särskilt påminna om att ni kan träffa oss på Elmia Subcontractor 12-15 november och att vi bjuder på fritt inträde till alla som beställer biljetter via länken längre ner i detta brev.

Cheyenne Röckner VD RadioControl SMD
Cheyenne Röckner
VD
RadioControl SMD

Vill ni inte vill ha nyhetsbrevet fler gånger behöver ni bara skicka ett mail till nyhetsbrev@radiosmd.se där ni förklarar att ni inte är intresserade så stryker vi er från vidare utskick. Samma sak gäller om ni har en kollega eller annan bekant som är intresserad av att få nyhetsbrevet, skicka bara ett mail till ovanstående adress där ni skriver att ni vill prenumerera så läggs ni in i listan.

RadioControl SMD ställer ut på Elmia Subcontractor

Radiostyrning med USB-laddning, Radiologic

Ta med dina kollegor och besök vår monter D03:71 där vi visar de senaste produkterna i vårt breda sortiment.

Ta en titt på våra specialdesignade radiostyrningar från Autec för tex. borriggar, krossanläggningar, kran- och traversapplikationer. Se vår egen produktserie Radiologic, en intelligent radiostyrning för både smått och stort. Vi har applikationer och pågående projekt i bergs- och stenindustrin, gruvindustrin, offshoreindustrin, enkla och komplicerade automationsanläggningar mm. Glöm inte att överväga Radiologic som kabelersättning där kabel är dyrt och/eller besvärligt att förlägga.
Om ni bara vill komma in och säga hej och träffa oss över en kopp kaffe går det såklart också bra.

För kostnadsfria biljetter till mässan klickar ni bara på länken nedan

Välkomna!
Personalen på RadioControl SMD

Hämta er kostnadsfria entrébiljett här>>

RadioControl SMD levererar säker radiostyrning för krossverk till P.J. Jonsson

Vi på RadioControl SMD är väldigt stolta över att få leverera radiostyrning till P.J. Jonsson och deras program av krossverk. P.J. Jonsson valde en FJM DF-sändare kombinerat med en ARM- eller ARS-mottagare från tillverkaren Autec beroende på vilket hydraulaggregat som monteras på krossen. För användaren fungerar och ser alltså systemet likadant ut oberoende av vilken modell av krossverk det handlar om.

Vi kan leverera mottagare med i stort sett alla på marknaden förekommande analoga eller digitala in- och utgångar, även CAN bus/CANopen, till och med kombinationer av CAN och "vanliga" gränssnitt, till de flesta radiostyrningar från Autec, kontakta oss så berättar vi mer om våra radiostyrningar.

P.J Jonsson har redan tidigare tecknat avtal med RadioControl SMD att utveckla ett styr- och diagnossystem till deras mobila bergskrossar.
Systemet ger via en eller flera RL-Displayer överblick över krossens funktioner och sänder samtidigt fullständig statistik via GSM/GPRS till en databas-server. Detta kommer vara till stor nytta för maskinägaren och kunna ligga till grund för snabbare och mer exakta debiteringsunderlag, högre produktion, lägre underhållskostnader och färre driftstopp. Läs mer om Radiologic här >>

 

Nu finns nya produkt- och datablad för Radiologic för nerladdning

Intelligent radiostyrning för industrin.

Nu finns nya produkt- och datablad för Radiologic att ladda ner från www.radiologic.info Läs om möjligheterna med systemet, kanske kan vi lösa just det problem ni sitter och funderar på just nu.

Ladda ner PDF om RL-Display här>>
Ladda ner PDF om RL-RC10 handsändare här>>
Ladda ner PDF om RL-PRIO här>>
Ladda ner PDF om RL-Triplex här>>
Ladda ner PDF om RL-Kabelersättning här>>

Se alla Radiologic-radiostyrningsprodukter här>>

 


MITO MINI från ELCA
Mito Vetta, den senaste lösningen från Elca, speciellt framtagen för skogswinchar. Kan bäras i bältet, i handen eller monteras med det medföljande fästet. Finns i standardversioner för enkel- och dubbelwinch men kan såklart levereras med valfri frontskylt för andra applikationer.
Läs mer om Vetta här>>

Service av äldre radiostyrning till portautomatik
RadioControl SMD kan reparera och göra underhåll på er radiostyrning. Ofta finns mycket pengar att spara på att göra förebyggande service på er radiostyrning, att byta ut tätningsdamasker och kabelgenomföringar i tid kan ofta helt förhindra haverier som beror på att fukt, damm, kemikalier eller andra föroreningar tränger in och skadar elektroniken.
Läs mer om service och reparation på vår webbsida>>