Facebook icon

RadioControl SMD - Nyhetsbrev mars 2014

Nu gör sig våren påmind på riktigt här i Bohuslän och på RadioControl SMD har vi haft en bra start på året. Många projekt i röret och fler på väg in visar att vi har våra kunders förtroende, vi har en bra blandning mellan stora och små projekt med dels en del standardsystem men även många skräddarsydda lösningar med Radiologic eller Autec-system.

Att ha en bred produktportfölj med kvalitetsprodukter och kompetens att välja och kombinera rätt system är en viktig del i vårt sätt att arbeta, vi har ofta möjligheten att presentera en lösning som är bättre än det kunden efterfrågade vid den första kontakten och det är vi mycket stolta över.

Fredrik Röckner - RadioControl SMDI april kommer vi för första gången ställa ut på Hannovermässan, att vända sig till den internationella marknaden med våra egenutvecklade system i Radiologic-familjen och AppControl-systemet känns som ett naturligt steg. Vill ni komma och besöka vår monter kan ni hämta kostnadsfria entrébiljetter via länken längre ner.
Fredrik Röckner
Försäljningsdirektör
RadioControl SMD

RadioControl SMD levererar Autec FJM DF till Maskin K Lund

Autec radiostyrning med display

Vi har nyligen levererat en skräddarsydd lösning för Maskin K. Lund AS, från sändaren kontrolleras hydraulikens flöde och tryck för tio olika funktioner, samtidigt får operatören aktuellt tryck från fem olika givare pressenterat i displayen. En helt unik lösning som hjälper Maskin K. Lunds:s kund att öka dels sin produktion men inte minst säkerheten för personalen.

RadioControl SMD ställer ut på Hannovermässan

RadioControl SMD ställer ut på Hannovermesse, klicka här för kostnadsfri entrebiljett

Vi välkomnar alla gamla och nya kunder till Hannover i Tyskland och industrimässan som pågår 7-11:e april i år. Besök oss i vår monter och ta del av det senaste inom radiostyrning och telemetri. Vi kommer bl. a. visa vår nya Bluetooth-mottagare, det senaste inom Radiologic-familjen samt delar av Autec:s sortiment.

Klicka på bilden här intill för att beställa en kostnadsfri entrébiljett.

RadioControl presenterar AppControl, en Bluetooth-mottagare med upp till fyra reläfunktioner

Bluetooth-mottagare med upp till fyra reläfunktioner

Nu lanserar vi vår nyutvecklade robusta relämottagare så att du kan styra all tänkbar elektrisk utrustning från din smartphone. Det kan vara vägbom/grindar, industri- eller garageportar, pumpar, motorvärmarstolpar, belysning eller elektriska lås osv.

Investera i en relämottagare, installera den mot din elektriska utrustning som du vill styra/kontrollera och ladda ned vår app kostnadsfritt från App Store för iPhone eller från Google Play för Android operativsystem.

Relämottagaren kan utrustas med 1-4 reläfunktioner för 12/24 Vac/dc eller 220 Vac.

Bluetooth-teknologin vi valt har effektklass 1 vilket ger dig en tillförlitlig och lång räckvidd, detta gör att du eller din operatör nu kan kontrollera elektrisk utrustning via sin telefon, ofta med över 100 meters räckvidd. Vill du styra flera relämottagare från samma telefon lär du bara in dem en efter en och ger dem olika alias, du bläddrar sedan enkelt mellan enheterna. Ni kan ansluta upp till åtta telefoner till samma mottagare.

Läs mer här>>


 
Radiologic RL-Display och RL-Router

RL-Router installerad och levererar data!

Vårt Radiologic system för mobila krossverk levererar produktionsdata både till operatören och kontoret. Att en operatör på plats vid en utlokaliserad maskin har full kontroll över processer och flöden kan tyckas självklart, att maskinägaren på kontoret har det är naturligtvis också viktigt men har ofta varit svårt att åstadkomma. Med RL-Router har RadioControl SMD gjort det till en självklarhet, låt oss hjälpa er ta kontroll över er utrustning.

 
Autec AJS radiostyrning för betongpump

Vi levererar Autec AJS till HELAB i Lysekil

Mycket stolta att kunna hjälpa HELAB i Lysekil med att designa och kundanpassa vår AIR serie radiostyrning, från Autec, för betongpumpar.
Slutkunden är Bohusgjuteriet AB - Rixöbryggan i Brastad.

Vi skräddarsyr alltid systemen efter era behov, tveka inte att fråga efter det omöjliga.