Facebook icon

Låt oss på RadioControl SMD önska er en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Nu när julen närmar sig och ni förhoppningsvis fått både julbord och lussebulle vill vi på RadioControl SMD passa på att önska en god jul och ett gott nytt år! Här i Lysekil har snön inte riktigt velat lägga sig ännu men det finns ännu lite tid så vi har inte gett upp hoppet om en vit jul. Vi planerar som de flesta andra att fira julen hemma men kommer ha kontoret öppet under alla helgfria dagar, mer om detta längre ner

Cheyenne Röckner VD RadioControl SMD
Cheyenne Röckner
VD
RadioControl SMD

Vill ni inte ha nyhetsbrevet fler gånger behöver ni bara skicka ett mail till nyhetsbrev@radiosmd.se där ni förklarar att ni inte är intresserade så stryker vi er från vidare utskick. Samma sak gäller om ni har en kollega eller annan bekant som är intresserad av att få nyhetsbrevet, skicka bara ett mail till ovanstående adress där ni skriver att ni vill prenumerera så läggs ni in i listan.

RadioControl SMD ställde ut på Elmia Subcontractor

RadioControl SMD i sin monter på Elmia Subcontractor 2013

I november ställde vi ut på Elmia Subcontractor, vi lade stor fokus på produkterna från Autec och vår egen produktfamilj Radiologic.

Totalt besöktes mässan av 15.311 personer från många länder och även om inte alla kom in i vår monter hade vi ändå fullt upp och en hel del intressanta kontakter skapades. Om ni missade vår monter eller kanske inte hade tid att komma till mässan över huvud taget är ni såklart välkomna att kontakta oss ändå.

RadioControl SMD levererar radiostyrning för laddningsfordon till Nybergs Mekaniska Verkstad

Autec radiostyrning för laddfordon avsett för gruvindustrin

Vi på RadioControl SMD är väldigt stolta över att få leverera radiostyrning till Nybergs Mekaniska Verkstad i Kiruna och deras nya laddningsbil RP12 som hanterar flytande sprängmedel i gruvdrift.
För detta valdes en FJM DF-sändare och CRS-mottagare från Autec, CRS-mottagaren har ett CAN bus-gränssnitt mot laddningsfordonets styrsystem, installationen blir därför enkel och kabeldragningen kan minimeras.
Samtliga Dynamic-modeller från Autec finns med CAN bus och/eller konventionella styrsignaler, kontakta oss för mer information om hur vi kan skräddarsy ett system för just er applikation.

Nu finns nya produkt- och datablad för Radiologic för nerladdning

Intelligent radiostyrning för industrin.

Nu finns nya produkt- och datablad för Radiologic att ladda ner från www.radiologic.info Läs om möjligheterna med systemet, kanske kan vi lösa just det problem ni sitter och funderar på just nu.

Ladda ner PDF om RL-Display här>>
Ladda ner PDF om RL-RC10 handsändare här>>
Ladda ner PDF om RL-PRIO här>>
Ladda ner PDF om RL-Triplex här>>
Ladda ner PDF om RL-Kabelersättning här>>

Se alla Radiologic-radiostyrningsprodukter här>>

 


 

Öppettider under jul och nyår.

Vi har öppet som vanligt under julen men med något reducerad personalstyrka, helt stängt har vi endast under helgdagarna d.v.s:
24-26/12
31/12
1/1
6/1

Dare2Care

I år har vi beslutat att stödja Dare2Care UF som genom Ung företagsamhet tillverkar armband för tre olika hjälporganisationer:

  • Bröstcancerfonden
  • Läkare utan gränser
  • Hjärt- och lungfonden