nyhetsbrev juni 2013

Nytt från Radiologic

Nu när sommaren är här i Sverige med sol, regn, hagel, dimma och allt däremellan piggar Radiologic upp med ett nytt nyhetsbrev.

Sedan vårt senast har en hel del intressanta projekt påbörjats, bl.a. har vi fått förtroendet att bygga ett omfattande Radiologic-system till en svensk bergkrosstillverkare samt att en ny medlem i Radiologic-familjen, nämligen RL-Router, snart skall se dagen gry.

Vi håller just nu på att räkna på flera spännande offshore projekt i Sverige, Danmark och Storbritannien. Radiostyrningar till fartyg, hamnanläggningar och plattformar står på agendan och det är väldigt roligt att få vara med och kunna hjälpa våra kunder att både höja sin produktivitet och få säkrare arbetsplatser.

Radiologic finner snart sin plats inom varje bransch, special är standard för Radiologic.


Glad sommar!

Cheyenne Röckner
VD
RadioControl SMD AB

 

Ser nyhetsbrevet konstigt ut, klicka här för att öppna det i er webbläsare.

ÖPPETTIDER I SOMMAR

Vi kommer ha öppet som vanligt under sommaren men med reducerad personalstyrka, vi räknar dock med att kunna ha full support både på service- och försäljningsavdelningarna.

Tänk dock på att specialbyggda och skräddarsydda radiostyrningar under semesterperioden kan ha en något längre leveranstid än vanligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besök RadioControl SMD:s facebooksida om industriell radiostyrning!

Följ vår Facebooksida för att ta del av det senaste om Radiologic och radiostyrning

P.J. Jonsson & Söner väljer Radiologic för övervakning och styrning av bergkrossar

Krosstillverkaren P.J. Jonsson & Söner har tecknat avtal med RadioControl SMD att utveckla ett styr- och diagnossystem till deras mobila bergskrossar.

Systemet ger via en eller flera RL-Displayer överblick över krossens funktioner och sänder samtidigt fullständig statistik via GSM/GPRS till en databas-server. Detta kommer vara till stor nytta för maskinägaren och kunna ligga till grund för snabbare och mer exakta debiteringsunderlag, högre produktion, lägre underhållskostnader och färre driftstopp.

Systemet kommer utformas så att eftermontage på äldre krossverk oftast är möjligt utan att större ombyggnationer är nödvändiga. De första testenheterna är planerade att levereras till P.J. Jonsson & Söner under slutet av sommaren och systemet stå klart för leverans innan årsskiftet.

 

RL-Router, en avancerad modem- och datainsamlingslösning för Radiologic-familjen

Vi kommer snart presentera RL-Router, vår senaste medlem i den växande Radiologic-familjen. RL-Router är en datainsamlingsenhet som kommer kunna spara, behandla, tolka, prioritera och vidaresända data genom GSM/GPRS alternativt en Ethernet-anslutning.

RL-Router kommer även kunna användas till att från valfri plats justera eller konfigurera en applikation med Radiologic-styrning.

Sätt upp gräns- och börvärden och få RL-Router att automatiskt vidta åtgärder och larma maskinägaren eller användaren via t.ex. e-post eller SMS, vi kan i de flesta fall specialanpassa larmen till just ert system.

Vi kan tillhandahålla ett databaskluster med full redundans och all annan nödvändig infrastruktur för att samla upp data från en eller flera RL-Router.

Kontakta oss gärna för en genomgång hur ni kan använda RL-Router till er applikation.

RadioControl SMD AB, Kolholmevägen 4, SE-453 50 Lysekil, Sweden. Tel +46 523 166 10, info@radiologic.info