Facebook icon

Välkommen till RadioControl:s första nyhetsbrev

Vi vill passa på att önska er välkommna tillbaka till arbetet efter sommaren, hoppas ni haft en härlig semester och att ni är laddade för nya uppgifter.

Vi kommer att skicka ut nyhetsbrevet ett par gånger per år och försöka hålla det på en nivå där det kan kännas intressant och nyttigt för er som får det, naturligtvis kommer det finnas lite produktnyheter och erbjudanden men även lite tekniska tips, trix och annan matnyttig information. Skulle det visa sig att ni ändå inte vill ha nyhetsbrevet fler gånger behöver ni bara skicka ett mail till nyhetsbrev@radiosmd.se där ni förklarar att ni inte är intresserade så stryker vi er från vidare utskick. Samma sak gäller om ni har en kollega eller annan bekant som är intresserad av att få nyhetsbrevet, skicka bara ett mail till ovanstående adress där ni skriver att ni vill prenumerera så läggs ni in i listan.

Cheyenne Röckner VD RadioControl SMD
Cheyenne Röckner
VD
RadioControl SMD

RadioControl levererar Autec FJM till P.J. Jonsson i Örnsköldsvik

Vi på RadioControl SMD är stolta över att få leverera radiostyrning till P.J. Jonsson:s mobila krossanläggningar, sedan i våras installerar Jonssoon en ARM-mottagare samt en FMJ-sändare på sina bandburna krossverk och i och med bytet till ett nytt hydrauliksystem går de över till en ARS-mottagare, alla tillverkade av italienska Autec. Parallellt med detta tar RadioControl SMD fram ett Radiologic-system för övervakning och kontroll av krossprocessen, läs mer om detta här>>.

Radiologic RL-RC10 finns nu med USB-laddning

Radiostyrning med USB-laddning, Radiologic

Vi kan nu, efter önskemål från en av våra kunder, erbjuda handsändaren RL-RC10 med laddning via micro-USB.
Vi tittade på marknaden och insåg att det bästa för användarna och kunderna var att använda ett gränssnitt som förenklar istället för försvårar att hitta en ersättningsladdare om det skulle behövas. Laddare med micro-USB används till de flesta moderna mobiltelefoner och finns därför tillgängliga i telefonbutiker, el- och teknikaffärer, de flesta bensinstationer o.s.v.

Mer info om RL-RC10 och USB-laddning hittar ni här>>

Erbjudande på Autec AIR A8

Robust radiostyrning Autec AIR A8

Inför mässan Elmia Subcontractor 12-15 november har vi ett specialerbjudande på radiostyrningen Air A8 från Autec. Ett robust IP65-system som tål att användas i tung industri och som uppfyller högt ställda säkerhetskrav. Från och med nu och fram till mässans sista dag kan vi erbjuda ett AIR A8-system för SEK 5.995 exkl. moms.
Skriv ut din kostnadsfria entrebiljett till mässan här och besök oss i monter D03:71.

Läs mer om AIR A8 på Autecs hemsida här>>

MITO MINI från ELCA
MITO är den nya industriella radiostyrningen utvecklad av ELCA SrL. Genom ny teknik kan vi nu också erbjuda marknaden även ett enklare system för mellansegmentet 2/4/6/8 funktioner plus start och stopp för de tuffaste applikationsområdena.
Läs mer om MITO här>>

Service av äldre radiostyrning till portautomatik
RadioControl kommer gärna ut och hjälper er på plats, antingen från början när ett system projekteras, vid installationen eller som ovan; flera år efter installationen. På Doggy-fabriken gick vi tillsammans med fastighetsägaren igenom portautomatikens radiostyrning, som till stora delar suttit uppe sedan 80-talet, och säkerställde att allt skall fortsätta fungera problemfritt under många år till.